MySMIS

Vă informăm că în data de 8 martie 2016 Ministerul Fondurilor Europene a lansat aplicația MySMIS. Prin această aplicație, potenţialii beneficiari din Romania vor putea solicita banii europeni pentru perioada de programare 2014-2020. Aplicaţia este unică și arată la fel pentru toate programele operaţionale.

În vederea folosirii aplicației pentru depunerea de cereri de finanțare, Departamentul de Proiecte din Fonduri Europene a înregistrat Universitatea „Ovidius” din Constanța în aplicație. Pentru a accesa aplicația, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

  • să vă creați un cont de utilizator ca persoana fizică (accesând pagina MySMIS- https://2014.mysmis.ro/frontOffice/faces/pages/autentificare/login.xhtml- secțiunea Creează cont). După parcurgerea pașilor impuși de completare a câmpurilor obligatorii, dar și a celor opționale, se va primi prin intermediul e-mailului un link de validare a contului dumneavoastră.
  • să vă conectați în aplicație pe baza contului creat de dvs. După ce ați validat contul prin accesarea linkului primit prin mail, vă veți putea  conecta  la  aplicația  MySMIS  prin  completarea  câmpurilor  „Utilizator” și „Parola”, apoi apăsați „Login” (secțiunea Conectează-te în aplicație);
  • să vă înrolați la o persoană juridică (secțiunea Înrolare la o persoană juridică), utilizând codul de înrolare la Universitatea „Ovidius” din Constanța. Codul de înrolare poate să fie obținut de la Departamentul de proiecte din fonduri europene.

După primirea acceptului reprezentantului legal / împuternicitului reprezentantului legal, prin intermediul e-mailului, vă rugăm să vă reconectați în aplicație cu utilizatorul și parola creată de dvs., iar la secțiunea Alege persoana juridică, vă rugăm să selectați UNIVERSITATEA OVIDIUS DIN CONSTANTA.